Microsoft älskar ISV:er, och det av en naturlig anledning! ISV:er skapar workloads som ökar Azure-konsumtionen och skapar nya nöjda Azure-kunder över tid.

Idenxt stöder ISV:er varje steg på vägen. Ni har lösningen, och vi tar hand om plattformens skötsel. ni tillhandahåller tjänsten som era kunder förväntar sig, inklusive hosting, övervakning och management. Era kunder behöver inte tänka på att etablera, installera, migrera eller distribuera något. Och ni behöver inte oroa er för den underliggande Azure-infrastrukturen. Vi axlar ansvaret!

Om ni inte ska hantera Azure-infrastrukturen själv, så är det klokt att samarbeta med någon som har djup erfarenhet av att göra det för en mängd olika kundtyper och branscher. Någon som har en historia av att bygga och upprätthålla långsiktiga partnerskap med framgångsrika ISV:er som ni. Oavsett om ni fortfarande levererar lokala lösningar, molnbaserad leverans eller SaaS (Software-as-a-Service), en enda kund (single tenant) eller flera kunder (multi-tenant), kommer era kunder att få optimala prestanda. Era kostnader blir överskådliga och optimerade vilket ger utrymme till en hälsosam lönsamhet, och dina account managers kommer att uppleva den sinnesfrid som kommer av att veta att även tjänsterna för infrastrukturen och dess skötsel levereras av experter.

För ISV:er som är redo för SaaS kan vi ta hand om arbetsbördan med att driva infrastrukturen och förse dig med en väl paketerad tjänst. Vi hanterar och optimerar din SaaS-lösning som gör det möjligt för ditt team att fokusera på utveckling och försäljning. Se oss som de personer som arbetar för dig för att se till att din app fungerar som bäst, dag och natt, månad för månad, år efter år. Vi är applikationscentrerade och vi vet vad som krävs för att hjälpa SaaS-leverantörer med ett växande antal användare och höga förväntningar på tillgänglighet och en optimerad leverans.

Våra tjänster

Recent Blog Posts

Kontakta oss

Europe

  • Stockholm – Blekholmstorget 30 F, 111 64 Stockholm
  • +46 8 502 485 30

US West Coast

  • WA - 8201 164th Ave NE, Suite 200, Redmond, WA
  • +1 833 891 0648

US East Coast

  • FL – 657 Soliel Dr., Naples 34110, FL
  • +1 833 891 0648

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vårt team till dig inom 24 timmar.