Dags för er IPO! (Idenxt Partner Opportunities)

Idenxt Azure Management Services erbjuder det enklaste, mest lukrativa och mest effektiva sättet att verkligen imponera på era kunder samtidigt som ni lägger till ytterligare intäkter!

Och det finns absolut inga utbildnings- eller certifieringskrav för att bli en Idenxt-partner!

Om ni är Microsoft-partner anger ni bara ert Microsoft partner-ID och svarar på några frågor som fastställer villkoren så är ni redo att sälja Idenxt Azure Management Services tillsammans med varje Azure-prenumeration ni säljer.

Idenxts fördelar för ALLA Microsoft-partners

Den kanske viktigaste fördelen för Idenxt Partners är hur Idenxt skapar mervärde med en extraordinär kundupplevelse som säkerställer bättre fortsatt kundlojalitet. Partnerförmåner inkluderar:

Inga partneravgifter

Idenxt hjälper partners att tjäna mer pengar, inte spendera dem. Och pengarna ni tjänar är alltid månatliga återkommande intäkter!

Inga publicerade priser

Som en del av ert Idenxt-partneravtal får ni ett tydligt och kortfattat schema över kostnader som debiteras för varje Idenxt-tjänst. Om ni föredrar, kan Idenxt fakturera era kunder direkt och månadsvis ubetala provision till er.

Gott om plats för er marginal

Medan många partner föredrar att lägga till Idenxts tjänster som artiklar i kundens månatliga CSP-faktura, kommer ni alltid att upptäcka att Idenxt-kostnader / provisioner lämnar gott om utrymme för er att bygga in så mycket marginal som ni tycker är lämpligt.

Allt är hybrid. Idenxt hanterar allt

När molnmigreringarna började blev varje kunds nätverk en hybrid av lokalt och moln. Snart blev de hybrider av lokalt, offentligt moln och privat moln. Idag är många miljöer ’multi cloud’. Sällan består en miljö bara av en typ av så allt kan betraktas som hybrid.

Idenxt är lätt att sälja

Medan Idenxt är en utmärkt uppsättning tjänster, är den konfigurerad och säljs på samma sätt som ni skulle göra någon produkt! Med hjälp av era kunders Azure-profil väljer ni de Idenxt-artikelkoder (SKU) som krävs för att täcka dem korrekt. Ni får sedan prissättning, kostnader och en snabb process med ett klick för att göra beställningen och få tjänsterna tillhandahållna och initierade.

Idenxt erbjuder flexibilitet för att passa er affärsmodell

Vissa partner föredrar att ge sina kunder en enda konsoliderad faktura för alla månatliga tjänster. Ni betalar er rabatterade kostnad till Idenxt och fakturerar er kund för det pris ni kommit överens om. Andra föredrar att Idenxt fakturerar direkt och betalar tillbaka marginalen till dem. Idenxt hanterar båda faktureringsmodellerna och ni som Microsoft-partner äger och hanterar alltid kundrelationen.

Idenxts presale-experter finns tillgängliga för att hjälpa er att sälja

När ni börjar inkludera Idenxt i era offerter vill ni ha en kunnig resurs som hjälper till att förklara värdet för era kunder och uppmuntra dem att engagera sig i tjänsten. Idenxts team består av erfarna Azure-experter som är tillgängliga för att ge er affärsstöd.

Varför ska en Microsoft CSP-partner samarbeta med Idenxt?

För Microsoft Cloud Solution Providers (CSP), oavsett om ni specialiserar er som VAR vid återförsäljning av Azure, Dynamics 365, Microsoft 365, Power Platform eller om ni tillhandahåller andra lösningsområden, behöver era kunder någon som hanterar det ni säljer. Detta är en möjlighet för både er och för oss.

Vi kommer att förse er med ytterligare tjänster att sälja till era kunder. Genom att inte bara sälja licenserna, utan också tillhandahålla de viktiga tjänster som behövs, ökar ni ert värde som leverantör till era kunder. Och era kunder kommer att uppskatta att Idenxts tjänster är mycket mer kostnadseffektiva än om kunden skulle leta någon annanstans eller om han skulle be sin interna IT-avdelning att hantera och säkra sin Azure-miljö själva. Vi hjälper gärna våra partners med kostnadsjämförelser för sina kunder. Våra tjänster behöver inte ett långt förändrings-, utvecklings- eller implementeringsprojekt eftersom vi kommer igång och kommer att kunna starta vår leverans på bara några dagar.

Idenxts beprövade partner-metodik försäkrar er om en pålitlig, proaktiv affärsrelation när ni anlitar oss för att ge det stöd till era kunder. Med Idenxt ger ni era kunder den mest erfarna och bästa expertisen som levererar affärskritiska tjänster tillsammans med er i en relation som är helt sömlöst integrerad. Idenxt övervakar, hanterar och säkrar allt i Azure-infrastrukturen för era kunder 24/7/365. Vi tror att era kunder kommer att uppskatta att ni kan tillhandahålla fler tjänster till dem som kommer att öka er andel av deras IT-budget.

Microsofts CSP-licensieringsmodell har blivit en enorm framgång och det gör det enkelt för Microsofts partner att sälja molnlicenser. Partners som säljer CSP-licenser kan enkelt addera Idenxts SKU:er i sina kunderbjudanden och göra oss till en del av sin CSP-katalog. Detta ökar era intäkter och ger en hälsosam ytterligare lönsamhetsström med hälsosammare marginal än bara Microsoft CSP-licenser.

Varför ska en Microsoft ISV samarbeta med Idenxt?

Microsoft älskar ISV:er, och det av en stor anledning! ISV:er skapar appar som ökar Azure-förbrukningen och skapar glada nya Azure-kunder hela tiden.

I ordets rätta bemärkelse stöder Idenxt ISV:er varje steg på vägen. Din kund blir nöjd utan att etablera, installera, migrera eller distribuera något. Och ni behöver inte bry er om den underliggande Azure-infrastrukturen.

Om ni inte tänker hantera Azure-infrastrukturen behöver ni samarbeta med någon som har lång erfarenhet av att göra det för en mängd olika kundtyper. Någon som har en historia av att bygga och upprätthålla långsiktiga partnerskap med ISV:er.

Oavsett om ni fortfarande levererar lokala lösningar, molnbaserade eller SaaS (Software-as-a-Service), kommer era kunder att njuta av extraordinär service, ni kommer att njuta av en extra intäktsström och era kontoansvariga kommer att uppleva den sinnesfrid som kommer från att veta att era kunder blir extra nöjda.

För ISV:er som är redo för SaaS avlastar Idenxt bördan av att köra infrastrukturen och ger er en tjänst där vi hanterar och optimerar er SaaS-lösning, så att era team kan fokusera på utveckling och försäljning. Idenxt försäkrar att era applikationer fungerar som bäst, dag och natt, månad för månad, år efter år.

Idenxt är applikationscentrerade och vet vad som krävs för att hjälpa SaaS-leverantörer med ett växande antal användare och höga förväntningar på tillgänglighet och en optimerad leverans.

Varför ska en Microsoft-infrastrukturpartner samarbeta med Idenxt?

Var ni tidigare en Microsoft-infrastrukturpartner?

I så fall gör ni förmodligen något annat nu. De flesta kunder har antingen flyttat alla sina appar till molnet och behöver inte längre servrar eller lokal infrastruktur, eller så håller de på att göra det. Om ni någonsin sålt servrar eller lagring gör ni förmodligen inte det idag.

Några av er har ändrat fokus till Dynamics ERP, CRM eller båda. Andra har upptäckt Power Platform och är upptagna med att bygga program som ska integreras i moderna arbetsplatser. Eller kanske har ni behärskat andra verktyg med lite kod/ingen kod för applikationsutveckling. Kanske har ni tagit del av specifika program som ni konsulterar om, implementerar eller supportar. Nu står ni inför ett nytt problem!

Dina kunder behöver fortfarande någon som hanterar deras IT-miljöer.

Ni kan överväga att göra det själva, men ni vet att det kommer att distrahera från er kärnverksamhet och späda ut tillgängliga resurser.

Idenxt består av en grupp erfarna Microsoft-experter med de olika kompetenser som behövs för att samarbeta effektivt med er och hantera era kunders IT-miljöer så att ni kan fokusera på de lösningar ni bygger. Era specialister behöver inte längre underhålla gamla färdigheter. De kommer att kunna fokusera på er framtid och kunder.

Nästa generations hosting för molnet

Som den nya generationen Microsoft-partner har ni utvecklats långt bortom de infrastrukturgrunder som behövs för att stödja moderna appar. Den expertis ni numera erbjuder är långt bortom den vardagliga hanteringen av infrastrukturoperationer.

För att bäst stödja och leverera era appar tar Idenxt en holistisk 360-graders vy från nätverk, serverinfrastruktur, databas, säkerhet hela vägen upp till det kritiska applikationslagret. Era kunder och deras kunder får bra prestanda från era applikationer. Den typ av prestanda ni skulle leverera själv. Ni fokuserar på appar. Idenxt fokuserar på leverans.

Nästa steg med Idenxt

Idenxts partnerprogram är det enklaste och mest direkta sättet att tjäna ytterligare pengar genom att öka värdet på era kunders investeringar.

Om ni är en Microsoft-partner är ni kvalificerade att sälja Idenxt Azure Management Services till era kunder.

När ni har bekräftat och satt upp ett Idenxt-partnerkonto använder ni bara artikelkoderna ovan för att ange kundens specifika Azure-miljö och deras behov. Idenxts experter finns tillgängliga för att hjälpa er.

We look forward to making you your Azure customer’s hero every time!

Recent Blog Posts

Kontakta oss

Europe

  • Stockholm – Blekholmstorget 30 F, 111 64 Stockholm
  • +46 8 502 485 30

US West Coast

  • WA - 8201 164th Ave NE, Suite 200, Redmond, WA
  • +1 833 891 0648

US East Coast

  • FL – 657 Soliel Dr., Naples 34110, FL
  • +1 833 891 0648

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vårt team till dig inom 24 timmar.