Idenxt överblick

För att på bästa sätt ta hand om ditt företags affärskritiska systemtar vi på Idenxt ett helhetsgrepp från nätverket, serverinfrastrukturen, databaser, säkerhet och hela vägen upp till det kritiska applikationslagret. Dina företagskunder och deras kunder får optimala prestanda från alla applikationer. Ni kan fokusera på applikationerna, och vi fokuserar på själva leveransen av dem!

För Microsoft-partner

Med Idenxt får ditt företags kunder den mest erfarna expertisen som finns för att leverera affärskritiska IT-tjänster tillsammans med er i en helt integrerad och sömlös relation. Vi övervakar och hanterar den Azure-infrastruktur som vi tillhandahåller för dina kunder 24/7/365 så att ni kan fokusera på er specialistkompetens.

För ISV (SaaS)

Idenxt förstår hur ISV:ers affärsmodell fungerar och vi stödjer er hela vägen.Ni har lösningen och vi tar hand om molnplattformen som levererar lösningen. Ni kan erbjuda den kompletta tjänst som era kunder verkligen vill ha, inklusive hosting, övervakning och daglig hantering i ett och samma erbjudande. Era kunder får en fungerande tjänst utan att på egen hand etablera, installera, migrera eller distribuera något. Och ni behöver aldrig oroa er för driften av den underliggande Azure-infrastrukturen. Vi tar hand om allt detta!

För företag

Som långvarig medlem i Microsofts globala partnerekosystem kan vi också föreslå vilka Microsoft-partners som är bäst anpassade och mest lämpliga för att stödja dina behov. Oavsett om ni behöver molnbaserade appar, DevOps (CI/CD), artificiell intelligens och maskininlärning (AI/ML), anpassad applikationsutveckling med low code/no code eller andra lösningar så vet vi vilka partners som har rätt branschkunskap och teknisk skicklighet för att tjäna dig bäst.

Våra tjänster

Karriär

Azure Support Engineer

Location: Sweden

Apply Now

Networking Engineer

Location: Sweden

Apply Now

Partner & ISV Account Executive

Location: Sweden and USA

Apply Now

Configuration Management Expert

Location: Sweden

Apply Now

Project Manager

Location: Sweden and USA

Apply Now

Recent Blog Posts

Kontakta oss

Europe

  • Stockholm – Blekholmstorget 30 F, 111 64 Stockholm
  • +46 8 502 485 30

US West Coast

  • WA - 8201 164th Ave NE, Suite 200, Redmond, WA
  • +1 833 891 0648

US East Coast

  • FL – 657 Soliel Dr., Naples 34110, FL
  • +1 833 891 0648

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vårt team till dig inom 24 timmar.